Γνωρίστε τον κόσμο
της επιτυχίας

Η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και απαραίτητο εφόδιο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Στα FUTUREKIDS, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά βασικές αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες χρήσης Η/Υ.

Σε πολλά προγράμματα υπάρχει η δυνατότητα για εξ' αποστάσεως εκπαίδευση!

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΑΣΕΠ

Στη σχολή μας διενεργούνται εξετάσεις πιστοποίησης περίπου μια φορά τον μήνα. Πλέον οι εξετάσεις γίνονται (κυρίως) με τον πρωτοπόρο και αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος φορέα Diploma. Υποστηρίζονται τα πιστοποιητικά Basic Office, Bussiness Office, Expert Office, Web Developer, Secretary Workflow CAD και άλλα. Οι μαθητές μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματά τους λίγο μετά το πέρας των εξετάσεων από το site του Diploma στην περιοχή συνεργατών χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που τους έχουν αποδοθεί.

Α' κύκλος Πιστοποίησης

Το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα, για αρχάριους χρήστες που στοχεύουν στην απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ πιστοποιητικών Diploma ή ECDL στις 3 ή 4 (Windows, Word, Excel, internet) βασικές ενότητες.

Β' κύκλος Πιστοποίησης

Για όσους έχουν τελειώσει τον πρώτο κύκλο, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν και τις υπόλοιπες 3 ενότητες (Access, PowerPoint, Βασικές Έννοιες Πληροφορικής) της πιστοποίησης για να έχουν την ολοκληρωμένη λύση που θα τους δώσει επιπλέον πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας.

Digital Hobbies

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ενότητες Image Processing και Video Editing. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να εξοικειωθούν με εξειδικευμένα προγράμματα επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας και βίντεο.

Digital Life Pack!

Η ύλη των προγραμμάτων πιστοποίησης είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στους υπολογιστές που βοηθάει να κάνει κάποιος τα πρώτα βασικά βήματα και να μπει στον κόσμο της τεχνολογίας. Όμως υπάρχουν τόσα πράγματα στην σημερινή ζωή που είναι πέρα απ' αυτή την ύλη. Όσοι λοιπόν θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τους υπολογιστές, το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες, μπορούν με το Digital Life Pack! να μάθουν πιο εξεζητημένα αντικείμενα.

WebStarter

Το πρόγραμμα WebStarter διδάσκει βασικές γνώσεις για το σχεδιασμό και τη δημιουργία ιστοσελίδων. Διδάσκονται HTML, CSS, και προγράμματα όπως WordPress, Jumla, Dreamweaver.

CAD

Μάθετε 2D σχεδίαση με το διάσημο σχεδιαστικό πρόγραμμα AutoCAD. Για μηχανικούς, βοηθούς μηχανικών, σχεδιαστές και όχι μόνο!

Expert Office

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος και να αποκτήσετε ένα εφόδιο που θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ειδικά στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και προχωρημένες γνώσεις σε τέσσερα αντικείμενα, τότε αυτό το πιστοποητικό είναι για εσάς. Οι ενότητες που το αποτελούν είναι προχωρημένο επίπεδο σε Word, Excel, Access και PowerPoint.

Τεχνικός Δικτύων

Βασισμένο στην ύλη της διεθνούς πιστοποίησης COMPTIA Network+, αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε προχωρημένες γνώσεις σχετικά με τις ip διευθύνσεις, το routing (δρομολόγιση), τα firewalls, το port forwarding, το NAT και άλλα τόσα αντικείμενα που θα πρέπει να ξέρει όποιος θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σοβαρά ερασιτεχνικά με δίκτυα.

Προγραμματισμός

Για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια η παγκόσμια αγορά θα απορροφά συνεχώς και περισσότερους developers. Μάθετε λοιπόν μ’ αυτό εδώ το course τις βασικές αρχές δημιουργίας εφαρμογών, παιχνιδιών, και κάθε λογής software που θα σας ανοίξει το δρόμο της δημιουργικής έκφρασης και της επαγγελματικής αποκατάστασης! Διδάσκονται βασικές αρχές από C, C++, Python και Swift.

...και πολλά άλλα!

Στα FUTUREKIDS Αμαλιάδας, διδάσκουμε και άλλα πολλά εξειδικευμένα προγράμματα, όπως γραφιστικές εφαρμογές, μουσικές εφαρμογές και λειτουργικά συστήματα πχ MacOS X, και Linux.